Γεμίζεις το καρπούζι με βότκα(!) και το πάρτι δεν λέει να τελειώσει...
Το λένε Vodka Watermelon και είναι η καλύτερη καλοκαιρινή συνταγή! Παίρνεις ένα καρπουζάκι, αδειάζεις μέσα του ένα μπουκάλι βότκα και όποιος αντέξει. Ιδανικό για πάρτι, ακόμα ιδανικότερο για μοναχικές καλοκαιρινές νύχτες...
Να και πώς το κάνεις:
Βήμα 1: προμηθεύσου τα υλικά
Θα χρειαστείς ένα μεγαλούτσικο καρπούζι κι ένα μπουκάλι βότκα της αρεσκείας σου.
Βήμα 2: προετοίμασε το καρπούζι
Με ένα κοφτερό μαχαίρι, άνοιξε μια τρύπα στη φλούδα του καρπουζιού, τόση ώστε να χωράει ο λαιμός του μπουκαλιού. Η τρύπα να είναι σχετικά βαθιά, μιας και το μπουκάλι πρέπει να έρθει σε επαφή με το εσωτερικό του φρούτου.
Βήμα 3: ρίξε τη βότκα
Είτε χρησιμοποιείς χωνί, διαδικασία που θα αποδειχτεί κομματάκι μπελαλίδικη μιας και απαιτεί μπόλικες επαναλήψεις μέχρι να αδειάσει το μπουκάλι, είτε χώνεις απευθείας το μπουκάλι στην τρύπα, που είναι και πιο φαντεζί! Αν προτιμήσεις τη δεύτερη μέθοδο, άσε το μπουκάλι στην τρύπα μέχρι να αδειάσει εντελώς.
Βήμα 4: περιμένεις
Όταν αδειάσει πλήρως το περιεχόμενο του μπουκαλιού, κάθεσαι και περιμένεις! Ο σκοπός είναι η βότκα να διαχυθεί σε όλο το καρπούζι, διαδικασία που θα πάρει κάποιον χρόνο. Μιλάμε ακόμα και για μια ολόκληρη μέρα, αν το καρπούζι είναι μεγάλο. Βάζεις λοιπόν το καρπούζι στο ψυγείο και το ξεχνάς για 24 ώρες...
Βήμα 5: κόβεις το καρπούζι και είσαι έτοιμος
Κόβεις φέτες το καρπουζάκι, το σερβίρεις και απολαμβάνεις! Θυμήσου μόνο πως θα είναι «μπόμπα», δεν κάνεις πλάκες λοιπόν με πιτσιρίκια. Μιλάμε για ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα! Μοιράσου τη χαρά, μην το κρατήσεις όλο για πάρτη σου...
Το λένε Vodka Watermelon και είναι η καλύτερη καλοκαιρινή συνταγή! Παίρνεις ένα καρπουζάκι, αδειάζεις μέσα του ένα μπουκάλι βότκα και όποιος αντέξει. Ιδανικό για πάρτι, ακόμα ιδανικότερο για μοναχικές καλοκαιρινές νύχτες...
Να και πώς το κάνεις:
Βήμα 1: προμηθεύσου τα υλικά
Θα χρειαστείς ένα μεγαλούτσικο καρπούζι κι ένα μπουκάλι βότκα της αρεσκείας σου.
Βήμα 2: προετοίμασε το καρπούζι
Με ένα κοφτερό μαχαίρι, άνοιξε μια τρύπα στη φλούδα του καρπουζιού, τόση ώστε να χωράει ο λαιμός του μπουκαλιού. Η τρύπα να είναι σχετικά βαθιά, μιας και το μπουκάλι πρέπει να έρθει σε επαφή με το εσωτερικό του φρούτου.
Βήμα 3: ρίξε τη βότκα
Είτε χρησιμοποιείς χωνί, διαδικασία που θα αποδειχτεί κομματάκι μπελαλίδικη μιας και απαιτεί μπόλικες επαναλήψεις μέχρι να αδειάσει το μπουκάλι, είτε χώνεις απευθείας το μπουκάλι στην τρύπα, που είναι και πιο φαντεζί! Αν προτιμήσεις τη δεύτερη μέθοδο, άσε το μπουκάλι στην τρύπα μέχρι να αδειάσει εντελώς.
Βήμα 4: περιμένεις
Όταν αδειάσει πλήρως το περιεχόμενο του μπουκαλιού, κάθεσαι και περιμένεις! Ο σκοπός είναι η βότκα να διαχυθεί σε όλο το καρπούζι, διαδικασία που θα πάρει κάποιον χρόνο. Μιλάμε ακόμα και για μια ολόκληρη μέρα, αν το καρπούζι είναι μεγάλο. Βάζεις λοιπόν το καρπούζι στο ψυγείο και το ξεχνάς για 24 ώρες...
Βήμα 5: κόβεις το καρπούζι και είσαι έτοιμος
Κόβεις φέτες το καρπουζάκι, το σερβίρεις και απολαμβάνεις! Θυμήσου μόνο πως θα είναι «μπόμπα», δεν κάνεις πλάκες λοιπόν με πιτσιρίκια. Μιλάμε για ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα! Μοιράσου τη χαρά, μην το κρατήσεις όλο για πάρτη σου...
delamagen.gr
--------------------